Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
28 berichten.
Betty Borghart uit Witteveen heeft geschreven op 13 februari 2023 om 11:48
Na het overlijden van mijn hond Youp ging het met 1 van de andere honden, Lieke, niet goed, Youp was haar partner in crime, ze leunde helemaal op hem en samen waren ze van het kattekwaad uithalen.
Ze miste haar steun en toeverlaat en ging angstig gedrag vertonen.
Willie om advies gevraagd en ze heeft een middel voorgeschreven voor haar, na de eerste dosis kreeg Lieke een kortdurende verergering, ze klampte zich aan me vast en zocht troost en steun bij me, na ongeveer een uur werd ze rustiger en ze durfde ook weer naar buiten.
De volgende dag de tweede dosis gegeven zonder verergering en het gaat nu weer goed met Lieke, ze speelt is weer zichzelf en begint ook weer kattekwaad uit te halen.
Dank Willie voor je hulp en je deskundigheid, ook namens Lieke!
Annelies Boon uit Schoonoord heeft geschreven op 12 februari 2023 om 18:45
2023 begon voor onze pony Boo niet zo best; ze was hoefbevangen....
In de 3 (!) weken pijnstilling die ze via de dierenarts kreeg ging ze alleen maar achteruit. Het werd ons duidelijk dat we de verkeerde weg waren ingeslagen.
Bij Willie en Anco haalden we al ons hondenvoer en dus was eigenlijk de stap om Willie te vragen snel gemaakt.
Het duurde even, maar na 2,5 week hebben we weer een kleine boswandeling gemaakt ! En dat was genieten !!
Heel fijn om tussendoor soms even contact te kunnen opnemen met Willie.
Een aanrader ! Óók wat betreft de producten via hun website, flexibele insteek, gastvrijheid, gezellige praatjes en enorm ruime tijden om je spullen op te halen !
Angelique van Beers uit Hellevoetsluis heeft geschreven op 31 januari 2023 om 19:29
Waar de pijnstillers van de veearts niet veel deden, deed homeopathie het zeker wel! Paard hoefbevangen door een injectie tegen allergische reactie. Nadat ik in contact kwam met Willie maakte we snel vooruitgang qua pijnbestrijding. Vandaag precies 6 weken later loopt mijn paard zelf weer zonder medicatie! De pijnbestrijding werkte al binnen een half uur!
Voor ons alleen nog homeopathische middelen!

Heel erg tevreden over het begin tot het eind☺️

Groetjes Angelique
liesbeth Schoonveld - Herbers uit Stadskanaal heeft geschreven op 2 januari 2023 om 11:50
al een poosje had onze Rhodesian Ridgeback Soof klachten, vooral de oorontstekingen, het bijten tussen de poten, jeuk aan de vulva en het "niet lekker in haar vel zitten" waren erg aanwezig.
na een bezoekje aan de dierenarts op een ander voer gezet en de nodige pillen en zalfjes meegekregen. door de pillen werd de jeuk onderdrukt dus het leek de goede kant op te gaan. Stoppen met de pillen en daar zijn de klachten weer. na ongeveer een half jaar klungelen ben ik op zoek gegaan naar een andere aanpak. zo kwamen we uit bij Willie.
daar is Soof eerst op vers vlees gezet om het lichaam schoon te krijgen.
na een paar weken waren de klachten flink vermindert maar er bleef toch nog een restje zitten.
een homeopathisch consult gehad en samen kwamen we tot de ontdekking dat Soof een trauma had door een vechtpartij met een andere hond. sinds die tijd waren de klachten ontstaan.
de behandeling bestond uit 3 dagen een oplossing geven van een theelepel Pulsatilla. na ongeveer 4 weken nog een keer een extra boost en
sinds die tijd gaat het zo goed. wij hebben onze adhd hond terug! Ze is vrolijk, speelt weer, bijt en likt niet meer maar vooral is ze ons vrolijke meisje weer.
heel soms nog een beetje bijten op de poten maar dat is dan vaak terug te lijden naar een situatie waar ze op reageert. kortom wij zijn heel dankbaar voor dit mooie resultaat.
Liesbeth, Anton en Soof.
Cynthia Mommmers uit Odoornerveen heeft geschreven op 25 november 2022 om 09:43
1 van mijn paarden heeft meerdere chronische aandoeningen en heeft daardoor niet zo'n goed immuunsysteem.
Hierdoor is ze helaas erg smakelijk voor luizen.
Begin dit jaar hebben we daarvoor diverse middeltjes en medicatie gekregen van de dierenarts maar 2 weken geleden vond ik toch weer luizen in haar manenkam en op haar hals.
Ik besloot om Willie te benaderen voor advies en zij had gelukkig ook homeopathische opties.
Het middel wat we van Willie kregen zorgde er al binnen enkele dagen voor dat mijn merrie er niet alleen veel beter uitzag (glanzende vacht, energieke uitstraling) maar ook dat ik geen luizen meer kon ontdekken!
Ik ben enorm blij met de deskundige hulp en ondersteuning van Willie en zal haar ook zeker in de toekomst weer benaderen als ik hulp nodig heb voor 1 van mijn paarden of andere dieren!
Een aanrader!!
Sylvia uit Tiendeveen heeft geschreven op 1 november 2022 om 15:37
Van de zomer begon mijn jaarling ruin Sparrow met kuchen/hoesten. Had hem net drie maanden en veel ellende achter de rug, kreeg ik hier de kriebels van. Eerst maar wormenspuit, was het niet ,werd zelfs iets erger hiervan. Arts zei misschien de droogte en later het hooi, wat hij dus niet kreeg, staat hier op gras. Langs geweest om longen en hart te beluisteren. Dat was gelukkig goed. Dan maar dit seizoen afwachten. De arts is best kundig maar ik vind het niets als paarden hoesten . Toen op zoek naar alternatief. Zo kwam ik bij Willie en die stond dan ook binnen de week naar mijn Sparrow te kijken en gelijk maar korreltjes gegeven waar ik mee aan de slag kon.
Willie was betrokken en hield dan ook telefonisch of via app contact. Het gaat nu goed en hopelijk blijft dat zo. Via deze weg dan ook alle lof en ben blij dat ik haar gevonden heb....
Jeroen Gubbels uit Wezup heeft geschreven op 23 oktober 2022 om 21:38
Via deze weg wil ik Anco en Willie complimenten geven voor hun service en gastvrijheid. Als ik KVV bestel krijg ik altijd spoedig een appje wanneer het klaarligt voor me en kan ik het op de meest rare tijden ophalen! Ook tijdens het ophalen is er altijd sprake van gastvrijheid en een praatje. Kortom topperszz!!
Betty Borghart uit Witteveen heeft geschreven op 27 juli 2022 om 13:12
Mijn Labrador Dazzle van bijna 13 had een aantal keren veel te wild gespeeld met mijn andere honden en daardoor letsel opgelopen in de heup. Via Willie haar gaan behandelen met homeopathie omdat ik geen voorstander ben van langdurig gebruik van pijnstillers.
Na een beginverergering gestopt en het bleek dat ze veel actiever weer was geworden en weer de jonge hond ging uithangen. Nu wel oppassen dat ze zich een klein beetje in gaat houden....Dank Willie voor je vakkennis en je hulp. Liefs van Betty en een hondenknuffel van Dazzle.
Margaret Teunissen uit Schoonoord heeft geschreven op 12 februari 2020 om 15:27
Ons Border Collie teefje, Ziezo, was behoorlijk re-actief en leek steeds meer naar angst agressie te neigen. We wonen hier nog niet zo lang maar één van de beweeg redenen was de mogelijkheid tot dagelijkse boswandelingen. Dat werd door het gedrag van Ziezo steeds minder relaxed zowel voor ons als voor haar. We waren echt bang voor een escalatie en toen kwam Willie in beeld. We konden elkaar al omdat wij bij Willie en Anco ons hondenvoer afnemen. Jammer genoeg was Willie op dat moment geen praktiserend Homeopaat meer. Toen zij van onze problemen met Ziezo hoorde is zij zich toch weer in de materie gaan verdiepen ( het bloed kruipt gelukkig waar het niet gaan kan )! Een keer een verdunning van een paar cc en daarna een week afwachten. Er was al verbetering waarneembaar dus hetzelfde procedé nog 2 keer herhaald ( uiteraard na overleg ) en nu zijn we klaar. Ziezo is veel zelfverzekerder geworden, speelt zelfs af en toe met andere honden en is zichtbaar veel meer ontspannen en daardoor gelukkiger. En wij dus ook en dat zonder chemische hulpmiddelen, met een klein beetje geduld van ons en met enorm veel toewijding en inzet van Willie. Ik kan het iedereen aanbevelen! Dankjewel Willie.
Mandy Veenhoven uit Roswinkel heeft geschreven op 21 maart 2018 om 13:05
Onze Shetlander was winterbevangen en liep al weken moeilijk op de bevroren ondergrond. Willy kwam langs en nam echt de tijd om te kijken of ze iets kon betekenen. Na de eerste behandeling ging het al iets beter en na 1 dag liep onze Shetlander weer soepel in het rond. Ze is erg betrokken en ik vond de samenwerking erg prettig.
Nogmaals bedankt Willy!

Liefs Mandy
Marike uit nagele heeft geschreven op 12 maart 2017 om 19:35
Onze Ierse setter Journey was een hele slechte eter, ze was erg onzeker en erg claimend naar ons toe.
Na het eerste gesprek met Willie en de eerste behandeling zag je al dat er veranderingen plaatsvonden, met name in haar eetgedrag.
Nu een paar maand later en meerdere behandelingen zijn erg tevreden met hoe t nu gaat.
Journey eet veel beter en in gedrag is ze veel stabieler, een blije hond en blije baasjes
Bedankt Willie
Irma uit Kraggenburg heeft geschreven op 28 november 2016 om 13:26
Mijn klein west
highland terrier van 16,5 jaar oud, ging in een snel tempo
achteruit.Wij wilden dat hij geen lange lijdensweg moest doormaken en
rustig in zijn eigen omgeving in zijn eigen tempo van ons afscheid kon
nemen.Willie heeft dit voor ons mogelijk gemaakt. Zij heeft ons
geholpen om deze wens voor onze hond in vervulling te brengen. Zij
heeft ons prima begeleid in dit toch verdrietige proces. Ik kon haar
bellen als ik iets niet zeker wist, verder informeerde Willie
regelmatig hoe het met onze hond ging. Alles wat ze ons van te voren
heeft uitgelegd klopte precies wat ons veel vertrouwen en rust gaf in
dit afscheid. Onze hond heeft geen pijn geleden dank zij Willie maar
heeft op zijn moment afscheid van ons kunnen nemen in zijn eigen
veilige omgeving zonder dat hij naar vreemde omgevingen moest, of een
vreemde aan hem zou zitten.Ik heb al veel honden gehad maar nog nooit
zoiets meegemaakt.Willie onze hartelijke dank voor je toewijding,
professionele hulp en steun tijdens deze moeilijke tijd.Voor lezers
van deze site van Willie zij heeft er voor gezorgd dat onze wens, een
rustige pijnloos einde, voor onze lieve hond in vervulling kon
gaan.Lieve groet Jan en Irma Kroes
Corinne Suiker uit Emmeloord heeft geschreven op 18 mei 2016 om 13:32
Ha Willie,

Heel erg bedankt voor jouw hulp bij Joost, hij is niet meer onzeker en bang dankzij jouw behandeling, dit al na 2 dagen, super!
Elle uit Emmeloord heeft geschreven op 31 maart 2016 om 20:44
Hey Willie,
Ik wilde je laten weten dat het goed gaat met sjors. Hij is sinds de behandelijk niet meer misselijk geweest, hij heeft niet meer gespuugd. Ook heb ik de indruk dat zijn darmen veel rustiger zijn, geen harde buikgeluiden meer. Een hele opluchting voor ons want we hebben ons erg veel zorgen gemaakt. Hij is super actief en heeft geen lusteloze dagen meer gehad. Missie geslaagd!! Dank je wel. Groet van Clemens en Ellen.
Ramona uit Emmeloord heeft geschreven op 21 januari 2016 om 01:22
Hoi Willie,

Sinds ruim een half jaar zitten onze honden op vers vlees via jullie, dit was werkelijk mijn beste beslissing ooit.
Ze hebben altijd op brokken gezeten en ik vond ze er steeds slechter uit zien, heel dof in het vacht en niet zo levendig.
Vanaf dat moment ben ik gaan zoeken naar oplossingen en kwam ik op jou site uit, na email contact ben ik het gaan proberen, de eerste paar weken werd het iets erger en twijfelde ik of ik er goed aan heb gedaan.
Tot dat ik ze binnen een maand zag veranderen, niet alleen qua uiterlijk maar ook zeker gedrag.
hun vacht glanst dat je er zelf enorm jaloers op word haha, qua gedrag zijn ze veel levendiger dan ooit te voren.
Ik ben er van overtuigd dat het verse vlees hier zeker mee te maken heeft,elke avond springen ze letterlijk een gat in de lucht als ik het vlees in hun bak doe, dit in tegenstelling tot de brokken die ze kregen dat lieten ze 9 van de 10 keer wel uren staan of soms wel 24 uur.
Nou ik kan je vertellen dat het vlees nog geen minuut in de bakken zit en het is alweer op,en gaan ze daarna heerlijk uitbuiken.
Wat ik ook een voordeel vind is dat ze veel minder poepen en niet meer zo ontzettend uit hun bek stinken.

Willie ik wil je bedanken voor alle adviezen, mijn honden zijn erg blij met je, en wij natuurlijk ook 🙂

Liefs Ramona
Siemen Sikma uit Burgum heeft geschreven op 19 november 2015 om 20:06
Hoi Willie,
Hierbij willen we je hartelijk bedanken voor je hulp bij Kyra haar blessure/trauma aan haar kruisbanden, er was maar één oplossing zei de dierenarts, een dure operatie. Wij zijn heel blij dat wij jou hebben ingeschakeld, de homeopatische middelen hebben echt geholpen. We zijn nu het wandelen aan het opbouwen. Ze loopt smorgens al weer een uur en smiddags een 30 minuten. We hadden dit echt niet verwacht, hartelijk dank. Siemen en Rennie Sikma
Janine Hansma uit Emmeloord heeft geschreven op 4 oktober 2015 om 20:42
Onze kat Tommy is weer helemaal de oude.
Dankzij de homeopathie is hij weer opgeknapt.
Nadat ons hondje weg ging, kreeg Tommy last van stress en likte zichzelf helemaal kaal. Toen ik deze medicijnen ben gaan gebruiken voor Tommy groeide zijn haar met een aantal weken weer terug. Hij ziet er nu weer goed uit!
Heel erg bedankt voor de hulp Willie!
Alexandra uit Lemmer heeft geschreven op 14 juni 2015 om 21:27
Ik had niet verwacht dat de klassieke homeopathie zoveel positieve veranderingen in het gedrag van onze merrie zou geven. Omdat wij nog nooit ervaring met klassieke homeopathie hebben gehad. Wij zijn er heel blij mee en zullen het in ieder geval weer doen als het nodig is. Heel erg bedankt Willie!
Carin en Pieter uit Sint Jansklooster heeft geschreven op 14 mei 2015 om 11:28
Beste Willie,
Jouw behandeling van Senna, onze Appenzeller hond, heeft tot goed resultaat geleid. Jij concludeerde dat Senna als kleinste en jongste uit het nest veel tekort is gekomen. Het homeopathisch middel dat jij voorschreef, heeft ervoor gezorgd dat Senna rustiger en zelfverzekerder is geworden. Ook jouw tips hoe om te gaan met haar overenthousiast aandacht vragen, hebben geholpen. Wij zijn blij dat wij je hebben ingeschakeld. Hartelijk dank mede namens Senna, Carin en Pieter
heidi uit joure heeft geschreven op 9 februari 2015 om 06:52
hoi willie

hierbij wou ik je nog even bedanken voor wat je voor mijn paard sarita hebt gedaan
ze is helemaal van haar diaree af
en haar tranende ogen (ondanks dat het een aangeboren afwijking is ) zijn zo goed als droog
en ook de onrust die ze op stal had is veel minder geworden
ik ben hier heel erg blij mee

groetjes heidi