Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
33 berichten.
Els Moorman uit Klazienaveen schreef op 3 oktober 2023 om 17:30
Wij zijn met Bella onze hond van net 4 jaar bij Willie gekomen omdat ze een chronische maagontsteking heeft.
Ze krijgt hiervoorAnalgene brokken omdat dierenarts denkt aan voedselallergie. Ook medicijnen voor de maag en misselijkheid.
We hadden het gevoel dat we niet zoveel verder kwamen en ze bleef te vaak misselijk.
Willie heeft haar hele dossier van de dierenarts doorgenomen en heel veel tijd genomen om te kijken waar ze Bella mee kon helpen.
We zijn gestopt met de brokken en ze krijgt nu eerst vlees uit blik om daarna langzaam over te gaan naar KVV.
We zijn nu een maand verder en Bella heeft voor de misselijkheid nog geen medicijn weer gehad.
Ook kreeg ze korreltjes die we moesten oplossen ,ze heeft veel angsten en ook dit lijkt allemaal wat minder erg.
We zijn nu al erg blij met resultaat .
Gina Schepers uit Emmen schreef op 27 juli 2023 om 12:29
Onze Balou chik tzu van 2 jaar had met regelmaat zijn oogjes ontstoken , een bekend probleem bij dit ras . Ik gebruikte vaak noodgedwongen antibiotica zalf , omdat hij er telkens behoorlijk ziek van was, en dan ook veel pijn had , zo zielig. Ik wist inmiddels dat dit middel eigenlijk alleen de klacht onderdrukte, en het probleem dus niet oplost, hij kreeg het dus ook met regelmaat steeds vaker en heftiger terug. Ik was er wel klaar mee, omdat het zien dat je hondje zo'n pijn heeft, je hart breekt. .Precies om die reden had ik besloten om het op het een alternatieve manier te proberen zodat er daadwerkelijk genezing kon optreden. Zo kwamen we bij Willie terecht. Op 20 juni voor het eerst naar Willie met Balou. Een heel fijn gesprek , ze nam veel tijd, ze is kundig en alles werd heel goed uitgelegd. Ook met de verwachting dat het wellicht eerst erger kon worden, als we met de behandeling zouden starten. We zijn diezelfde avond nog met de behandeling gestart. En inderdaad, het werd eerst behoorlijk erger , als ik twijfelde had ik contact met Willie waarin ze mij dan weer gerust stelde, dat het proces nog vollop bezig was en dat het lichaam het zelf weer moest oppakken, aangezien er natuurlijk veel troep in zijn lijfje zat had het wel even tijd nodig , geduld dus .En dat gebeurde 👍 op gegeven moment ongeveer na een week of drie begonnen de ogen er steeds beter uit te zien, heel helder zoals nog nooit te voren. En nu Balou is weer de Blije gekke enthousiaste hond zonder pijn of jeuk aan zijn ogen. Ik ben Willie enorm dankbaar dat ze onze Balou zo goed heeft geholpen. Ik ben ervan overtuigd dat veel problemen met huisdieren daadwerkelijk opgelost kunnen worden dmv homeopathie . Dit zal voor ons in het vervolg zeker de 1e stap zijn , mochten zich er weer problemen voor doen met onze honden. Met de wetenschap dat het daadwerkelijk genezen zoveel belangrijker is dan de snelle reguliere behandeling met weer telkens terugkerende problemen. Dankjewel Willie 🙏
Gr Gina
Iris schreef op 20 juli 2023 om 21:09
Na de loopsheid kreeg Lady last van schijnzwangerschap. Ze kreeg last van melkproductie, was erg loom en snel moe. Na de homeopathische middelen werd ze weer de vrolijke blije Lady en de melkproductie stopte binnen een paar weken. Superfijn!
Agnes Schets uit Zuidlaren schreef op 8 mei 2023 om 20:30
Jazou, mijn reu Flatcoated/Golden Retriever veranderde na een nare traumatische ervaring op de leeftijd van 5 maanden van een lief aanhankelijk speels hondje in een hond die vaak andere honden aanviel veel blafte in de tuin en aangelijnd behoorlijk fel kon uitvallen. Schrok overal van en viel dan ook maar gelijk aan. Aangelijnd echt een drama want hij viel ook uit naar vogels op afstand, egels en alles wat maar bewoog. Het voelde alsof ik een dolle stier aan de riem had.
In januari kwam ik voor het eerst bij Willie en na een uitgebreide intake kreeg ik een homeopatisch middeltje
mee. Na nog wat finetunen heb ik nu weer een gezellige speelse aanhalige hond. Dank je Willie, geweldig wat een homeopatisch middel kan doen!
Annette schreef op 7 mei 2023 om 09:46
Tosca, mijn Duitse Staande Langhaar van 9 jaar had pijn! CT-Scan wees uit dat ze spondilose heeft maar ook duidelijk zichtbaar hernia op meerdere plekken. Dat was de oorzaak dat ze erg veel pijn in haar rug had. Ze kon niet zitten, niet in en uit de auto springen enz. Van Willie heeft ze, na een uitvoerig onderzoek (veel vragen, en het gedrag van Tosca monitoren) kleine witte bolletjes gekregen. Die moesten we oplossen in water en met vaste regelmaat geven. Na een paar dagen zag ik het verschil in gedrag van Tosca, ze kon weer mee met de training!! Kort daarna speelde ze met de puppy. We zijn nu al weer een paar maand verder. En met Tosca gaat het prima. Met spondilose kan ze leven 🥴 maar de hernia is weg!! Geen pijn meer. 🙏
Betty Borghart uit Witteveen schreef op 13 februari 2023 om 11:48
Na het overlijden van mijn hond Youp ging het met 1 van de andere honden, Lieke, niet goed, Youp was haar partner in crime, ze leunde helemaal op hem en samen waren ze van het kattekwaad uithalen.
Ze miste haar steun en toeverlaat en ging angstig gedrag vertonen.
Willie om advies gevraagd en ze heeft een middel voorgeschreven voor haar, na de eerste dosis kreeg Lieke een kortdurende verergering, ze klampte zich aan me vast en zocht troost en steun bij me, na ongeveer een uur werd ze rustiger en ze durfde ook weer naar buiten.
De volgende dag de tweede dosis gegeven zonder verergering en het gaat nu weer goed met Lieke, ze speelt is weer zichzelf en begint ook weer kattekwaad uit te halen.
Dank Willie voor je hulp en je deskundigheid, ook namens Lieke!
Annelies Boon uit Schoonoord schreef op 12 februari 2023 om 18:45
2023 begon voor onze pony Boo niet zo best; ze was hoefbevangen....
In de 3 (!) weken pijnstilling die ze via de dierenarts kreeg ging ze alleen maar achteruit. Het werd ons duidelijk dat we de verkeerde weg waren ingeslagen.
Bij Willie en Anco haalden we al ons hondenvoer en dus was eigenlijk de stap om Willie te vragen snel gemaakt.
Het duurde even, maar na 2,5 week hebben we weer een kleine boswandeling gemaakt ! En dat was genieten !!
Heel fijn om tussendoor soms even contact te kunnen opnemen met Willie.
Een aanrader ! Óók wat betreft de producten via hun website, flexibele insteek, gastvrijheid, gezellige praatjes en enorm ruime tijden om je spullen op te halen !
Angelique van Beers uit Hellevoetsluis schreef op 31 januari 2023 om 19:29
Waar de pijnstillers van de veearts niet veel deden, deed homeopathie het zeker wel! Paard hoefbevangen door een injectie tegen allergische reactie. Nadat ik in contact kwam met Willie maakte we snel vooruitgang qua pijnbestrijding. Vandaag precies 6 weken later loopt mijn paard zelf weer zonder medicatie! De pijnbestrijding werkte al binnen een half uur!
Voor ons alleen nog homeopathische middelen!

Heel erg tevreden over het begin tot het eind☺️

Groetjes Angelique
liesbeth Schoonveld - Herbers uit Stadskanaal schreef op 2 januari 2023 om 11:50
al een poosje had onze Rhodesian Ridgeback Soof klachten, vooral de oorontstekingen, het bijten tussen de poten, jeuk aan de vulva en het "niet lekker in haar vel zitten" waren erg aanwezig.
na een bezoekje aan de dierenarts op een ander voer gezet en de nodige pillen en zalfjes meegekregen. door de pillen werd de jeuk onderdrukt dus het leek de goede kant op te gaan. Stoppen met de pillen en daar zijn de klachten weer. na ongeveer een half jaar klungelen ben ik op zoek gegaan naar een andere aanpak. zo kwamen we uit bij Willie.
daar is Soof eerst op vers vlees gezet om het lichaam schoon te krijgen.
na een paar weken waren de klachten flink vermindert maar er bleef toch nog een restje zitten.
een homeopathisch consult gehad en samen kwamen we tot de ontdekking dat Soof een trauma had door een vechtpartij met een andere hond. sinds die tijd waren de klachten ontstaan.
de behandeling bestond uit 3 dagen een oplossing geven van een theelepel Pulsatilla. na ongeveer 4 weken nog een keer een extra boost en
sinds die tijd gaat het zo goed. wij hebben onze adhd hond terug! Ze is vrolijk, speelt weer, bijt en likt niet meer maar vooral is ze ons vrolijke meisje weer.
heel soms nog een beetje bijten op de poten maar dat is dan vaak terug te lijden naar een situatie waar ze op reageert. kortom wij zijn heel dankbaar voor dit mooie resultaat.
Liesbeth, Anton en Soof.
Cynthia Mommmers uit Odoornerveen schreef op 25 november 2022 om 09:43
1 van mijn paarden heeft meerdere chronische aandoeningen en heeft daardoor niet zo'n goed immuunsysteem.
Hierdoor is ze helaas erg smakelijk voor luizen.
Begin dit jaar hebben we daarvoor diverse middeltjes en medicatie gekregen van de dierenarts maar 2 weken geleden vond ik toch weer luizen in haar manenkam en op haar hals.
Ik besloot om Willie te benaderen voor advies en zij had gelukkig ook homeopathische opties.
Het middel wat we van Willie kregen zorgde er al binnen enkele dagen voor dat mijn merrie er niet alleen veel beter uitzag (glanzende vacht, energieke uitstraling) maar ook dat ik geen luizen meer kon ontdekken!
Ik ben enorm blij met de deskundige hulp en ondersteuning van Willie en zal haar ook zeker in de toekomst weer benaderen als ik hulp nodig heb voor 1 van mijn paarden of andere dieren!
Een aanrader!!
Sylvia uit Tiendeveen schreef op 1 november 2022 om 15:37
Van de zomer begon mijn jaarling ruin Sparrow met kuchen/hoesten. Had hem net drie maanden en veel ellende achter de rug, kreeg ik hier de kriebels van. Eerst maar wormenspuit, was het niet ,werd zelfs iets erger hiervan. Arts zei misschien de droogte en later het hooi, wat hij dus niet kreeg, staat hier op gras. Langs geweest om longen en hart te beluisteren. Dat was gelukkig goed. Dan maar dit seizoen afwachten. De arts is best kundig maar ik vind het niets als paarden hoesten . Toen op zoek naar alternatief. Zo kwam ik bij Willie en die stond dan ook binnen de week naar mijn Sparrow te kijken en gelijk maar korreltjes gegeven waar ik mee aan de slag kon.
Willie was betrokken en hield dan ook telefonisch of via app contact. Het gaat nu goed en hopelijk blijft dat zo. Via deze weg dan ook alle lof en ben blij dat ik haar gevonden heb....
Jeroen Gubbels uit Wezup schreef op 23 oktober 2022 om 21:38
Via deze weg wil ik Anco en Willie complimenten geven voor hun service en gastvrijheid. Als ik KVV bestel krijg ik altijd spoedig een appje wanneer het klaarligt voor me en kan ik het op de meest rare tijden ophalen! Ook tijdens het ophalen is er altijd sprake van gastvrijheid en een praatje. Kortom topperszz!!
Betty Borghart uit Witteveen schreef op 27 juli 2022 om 13:12
Mijn Labrador Dazzle van bijna 13 had een aantal keren veel te wild gespeeld met mijn andere honden en daardoor letsel opgelopen in de heup. Via Willie haar gaan behandelen met homeopathie omdat ik geen voorstander ben van langdurig gebruik van pijnstillers.
Na een beginverergering gestopt en het bleek dat ze veel actiever weer was geworden en weer de jonge hond ging uithangen. Nu wel oppassen dat ze zich een klein beetje in gaat houden....Dank Willie voor je vakkennis en je hulp. Liefs van Betty en een hondenknuffel van Dazzle.
Margaret Teunissen uit Schoonoord schreef op 12 februari 2020 om 15:27
Ons Border Collie teefje, Ziezo, was behoorlijk re-actief en leek steeds meer naar angst agressie te neigen. We wonen hier nog niet zo lang maar één van de beweeg redenen was de mogelijkheid tot dagelijkse boswandelingen. Dat werd door het gedrag van Ziezo steeds minder relaxed zowel voor ons als voor haar. We waren echt bang voor een escalatie en toen kwam Willie in beeld. We konden elkaar al omdat wij bij Willie en Anco ons hondenvoer afnemen. Jammer genoeg was Willie op dat moment geen praktiserend Homeopaat meer. Toen zij van onze problemen met Ziezo hoorde is zij zich toch weer in de materie gaan verdiepen ( het bloed kruipt gelukkig waar het niet gaan kan )! Een keer een verdunning van een paar cc en daarna een week afwachten. Er was al verbetering waarneembaar dus hetzelfde procedé nog 2 keer herhaald ( uiteraard na overleg ) en nu zijn we klaar. Ziezo is veel zelfverzekerder geworden, speelt zelfs af en toe met andere honden en is zichtbaar veel meer ontspannen en daardoor gelukkiger. En wij dus ook en dat zonder chemische hulpmiddelen, met een klein beetje geduld van ons en met enorm veel toewijding en inzet van Willie. Ik kan het iedereen aanbevelen! Dankjewel Willie.
Mandy Veenhoven uit Roswinkel schreef op 21 maart 2018 om 13:05
Onze Shetlander was winterbevangen en liep al weken moeilijk op de bevroren ondergrond. Willy kwam langs en nam echt de tijd om te kijken of ze iets kon betekenen. Na de eerste behandeling ging het al iets beter en na 1 dag liep onze Shetlander weer soepel in het rond. Ze is erg betrokken en ik vond de samenwerking erg prettig.
Nogmaals bedankt Willy!

Liefs Mandy
Marike uit nagele schreef op 12 maart 2017 om 19:35
Onze Ierse setter Journey was een hele slechte eter, ze was erg onzeker en erg claimend naar ons toe.
Na het eerste gesprek met Willie en de eerste behandeling zag je al dat er veranderingen plaatsvonden, met name in haar eetgedrag.
Nu een paar maand later en meerdere behandelingen zijn erg tevreden met hoe t nu gaat.
Journey eet veel beter en in gedrag is ze veel stabieler, een blije hond en blije baasjes
Bedankt Willie
Irma uit Kraggenburg schreef op 28 november 2016 om 13:26
Mijn klein west
highland terrier van 16,5 jaar oud, ging in een snel tempo
achteruit.Wij wilden dat hij geen lange lijdensweg moest doormaken en
rustig in zijn eigen omgeving in zijn eigen tempo van ons afscheid kon
nemen.Willie heeft dit voor ons mogelijk gemaakt. Zij heeft ons
geholpen om deze wens voor onze hond in vervulling te brengen. Zij
heeft ons prima begeleid in dit toch verdrietige proces. Ik kon haar
bellen als ik iets niet zeker wist, verder informeerde Willie
regelmatig hoe het met onze hond ging. Alles wat ze ons van te voren
heeft uitgelegd klopte precies wat ons veel vertrouwen en rust gaf in
dit afscheid. Onze hond heeft geen pijn geleden dank zij Willie maar
heeft op zijn moment afscheid van ons kunnen nemen in zijn eigen
veilige omgeving zonder dat hij naar vreemde omgevingen moest, of een
vreemde aan hem zou zitten.Ik heb al veel honden gehad maar nog nooit
zoiets meegemaakt.Willie onze hartelijke dank voor je toewijding,
professionele hulp en steun tijdens deze moeilijke tijd.Voor lezers
van deze site van Willie zij heeft er voor gezorgd dat onze wens, een
rustige pijnloos einde, voor onze lieve hond in vervulling kon
gaan.Lieve groet Jan en Irma Kroes
Corinne Suiker uit Emmeloord schreef op 18 mei 2016 om 13:32
Ha Willie,

Heel erg bedankt voor jouw hulp bij Joost, hij is niet meer onzeker en bang dankzij jouw behandeling, dit al na 2 dagen, super!
Elle uit Emmeloord schreef op 31 maart 2016 om 20:44
Hey Willie,
Ik wilde je laten weten dat het goed gaat met sjors. Hij is sinds de behandelijk niet meer misselijk geweest, hij heeft niet meer gespuugd. Ook heb ik de indruk dat zijn darmen veel rustiger zijn, geen harde buikgeluiden meer. Een hele opluchting voor ons want we hebben ons erg veel zorgen gemaakt. Hij is super actief en heeft geen lusteloze dagen meer gehad. Missie geslaagd!! Dank je wel. Groet van Clemens en Ellen.
Ramona uit Emmeloord schreef op 21 januari 2016 om 01:22
Hoi Willie,

Sinds ruim een half jaar zitten onze honden op vers vlees via jullie, dit was werkelijk mijn beste beslissing ooit.
Ze hebben altijd op brokken gezeten en ik vond ze er steeds slechter uit zien, heel dof in het vacht en niet zo levendig.
Vanaf dat moment ben ik gaan zoeken naar oplossingen en kwam ik op jou site uit, na email contact ben ik het gaan proberen, de eerste paar weken werd het iets erger en twijfelde ik of ik er goed aan heb gedaan.
Tot dat ik ze binnen een maand zag veranderen, niet alleen qua uiterlijk maar ook zeker gedrag.
hun vacht glanst dat je er zelf enorm jaloers op word haha, qua gedrag zijn ze veel levendiger dan ooit te voren.
Ik ben er van overtuigd dat het verse vlees hier zeker mee te maken heeft,elke avond springen ze letterlijk een gat in de lucht als ik het vlees in hun bak doe, dit in tegenstelling tot de brokken die ze kregen dat lieten ze 9 van de 10 keer wel uren staan of soms wel 24 uur.
Nou ik kan je vertellen dat het vlees nog geen minuut in de bakken zit en het is alweer op,en gaan ze daarna heerlijk uitbuiken.
Wat ik ook een voordeel vind is dat ze veel minder poepen en niet meer zo ontzettend uit hun bek stinken.

Willie ik wil je bedanken voor alle adviezen, mijn honden zijn erg blij met je, en wij natuurlijk ook 🙂

Liefs Ramona