Wie ben ik

 

Mijn naam is Willie Korte-Rinzema.Willie Reva Tulpen

Mijn interesse in homeopathie loopt als een rode draad door mijn leven heen. Van huis uit gebruikten we homeopatische middelen voor het behandelen van allerlei klachten. Later heb ik zelf behandelingen mogen ervaren bij klassieke homeopaten, wat mij erg goed is bevallen.

Enige jaren geleden viel mijn oog op de opleiding klassieke homeopathie voor dieren doordat ik “surfend” op het internet zocht naar een oplossing voor klachten van mijn paard die door reguliere behandeling niet opgelost konden worden.

Mijn ervaring met de klassieke homeopathie bij dieren heeft mij enthousiast gemaakt waardoor ik besloten heb te starten met de 4,5 jarige HBO opleiding Homeopathie voor Dieren. Naast mijn werk in de zorg heb in de periode 2011-2016 de HBO opleiding gevolgd aan de School voor Homeopathie in Amersfoort.

Er is voor mij een wereld opengegaan over deze geweldige manier van behandelen, waar ik nog steeds enorm veel energie uit krijg en ook nog steeds verwonderd raak over de resultaten die hiermee behaald kunnen worden.

Ik hoop iedere diereneigenaar net zo enthousiast te krijgen over deze geweldige behandelwijze als ik en daarmee meer dieren te kunnen helpen.

Met vriendelijke groet,
Willie